Adviesbureau in de buurt van Alblasserdam voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Alblasserdam

Onafhankelijk adviesbureau in de regio Alblasserdam voor een veilige werkvloer en geoptimaliseerde processen

IQC is een adviesbureau in de buurt van Alblasserdam die u helpt om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren. Ook staan wij voor u klaar om de processen binnen uw bedrijf in Alblasserdam te optimaliseren. International Quality Consultancy is een onafhankelijk adviesbureau in de regio Alblasserdam. Wij zijn gericht op het verhogen van de veiligheid en het bewaken van de kwaliteit binnen de bouw, scheepsbouw, industrie en offshore. Wij zijn ook hét adres voor diverse examens voor opleidingsinstituten. De examens die wij afnemen zijn gecertificeerd door DNV-GL en voldoen aan de norm van ISO 17024. Dit betekent dat alle examenkandidaten die hun examen behalen een certificaat ontvangen die internationaal erkend wordt.

Meer nationale maar ook internationale bedrijven kiezen voor het DNV-GL persoonscertificaat. Dit certificaat staat voor aantoonbare professionaliteit, hoge kwaliteit en vakbekwaamheid van het personeel die het behaald hebben. Wilt u meer informatie of advies over het DNV-GL Persoonscertificaat, bel dan vandaag nog met IQC hét adviesbureau van de regio Alblasserdam!H

Het adviesbureau van IQC in buurt van Alblasserdam is vooral actief in de branche "veilig werken op hoogte" 

IQC is als adviesbureau in Alblasserdam voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte" voor klanten in Alblasserdam en omgeving. Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf in de buurt van Alblasserdam kunnen betekenen als adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.
  • De prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

IQC is naast een onafhankelijk adviesbureau ook een examenkantoor

Naast adviesbureau in Alblasserdam zijn wij een examenkantoor. Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons adviesbureau? Neem contact met ons op. U kunt ons vinden in de buurt van Alblasserdam.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Alblasserdam

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM