Adviesbureau in de buurt van Hoogvliet voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Hoogvliet

Schakel vandaag nog onafhankelijk adviesbureau IQC in en verbeter de veiligheid op uw werkvloer in Hoogvliet

Adviesbureau in Hoogvliet nodig om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren? Of een adviesbureau nodig om de processen binnen uw bedrijf in Hoogvliet te optimaliseren? International Quality Consultancy is een onafhankelijk adviesbureau in de regio Hoogvliet welke gericht is op het verhogen van de veiligheid en het bewaken van de kwaliteit binnen de bouw, scheepsbouw, industrie en offshore. Daarnaast verzorgen wij diverse examens voor opleidingsinstituten. Al onze examens zijn gecertificeerd door DNV-GL en voldoen aan de norm ISO 17024. Dit betekent dat alle examenkandidaten die hun examen behalen een certificaat ontvangen die internationaal wordt erkend.

Steeds meer (internationale) bedrijven kiezen de laatste tijd alleen nog maar voor het DNV-GL persoonscertificaat, de reden hiervoor zijn de hoge kwaliteit en de aantoonbaarheid van vakbekwaamheid waar het certificaat voor staat. Advies over een DNV-GL persoonscertificaat? Ontvang het van IQC, het adviesbureau in Hoogvliet!

Adviesbureau International Quality Consultancy ondersteunt u bij veilig werken op hoogte in de regio Hoogvliet

IQC is als adviesbureau in Hoogvliet voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte" voor klanten in Hoogvliet en omgeving. Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf in de buurt van Hoogvliet kunnen betekenen als adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.
  • De prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

Naast een onafhankelijk adviesbureau zijn wij ook een examenkantoor in de regio Hoogvliet

Naast adviesbureau in Hoogvliet zijn wij ook een examenkantoor. Bekijk hier al onze examens! Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons adviesbureau? Neem contact met ons op. U kunt ons vinden in Hoogvliet.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Hoogvliet

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM