Adviesbureau in de buurt van Onafhankelijk voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Onafhankelijk

Onafhankelijk adviesbureau om de veiligheid op uw werkvloer te verbeteren

Adviesbureau nodig, één die onafhankelijk werkt? Een onafhankelijk adviesbureau die u bijstaat om de veiligheid op uw werkvloer te verbeteren of u helpt de processen te optimaliseren binnen uw bedrijf? Dan bent u beslist bij IQC aan hét juiste adres! Wij zijn een dienstverlenend en onafhankelijk adviesbureau dat voor opleidingsinstituten examens verzorgt. De examens die wij bij  IQC afnemen zijn DNV-GL gecertificeerd en voldoen aan de examinerings procedure van ISO 17024. Alle kandidaten die slagen ontvangen een vakbekwaamheidscertificaat en voldoen aan Internationale vormen welke wereldwijd erkend wordt. Vanwege de wereldwijde erkenning wordt er steeds vaker alleen nog maar gekozen voor het DNV-GL persoonscertificaat door bedrijven in Binnenland en Buitenland. Zo bent u als bedrijf verzekerd van een hoge kwaliteit en uniforme aantoonbaarheid van vakbekwaamheid. Wilt u meer informatie? Lees hier meer over op onze website en neem vandaag nog contact op!

International Quality Consultancy, onafhankelijk adviesbureau binnen de branche "werken op de hoogte"

IQC is als onafhankelijk adviesbureau voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte". Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf kunnen betekenen als onafhankelijk adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.
  • De prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

IQC Exams is een onafhankelijk adviesbureau en examenkantoor

Naast onafhankelijk adviesbureau zijn wij ook een examenkantoor. Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons onafhankelijk adviesbureau? Neem contact met ons op.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Onafhankelijk

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM