Adviesbureau in de buurt van Oud-Beijerland voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Oud-Beijerland

Adviesbureau nodig om de veiligheid op uw werkvloer in Oud-Beijerland te verbeteren?

Adviesbureau nodig om de veiligheid op uw werkvloer in Oud-Beijerland te verbeteren? Of op zoek naar een adviesbureau die u ondersteunt in het optimaliseren van de processen binnen uw bedrijf in Oud-Beijerland? Zoek niet verder want u bent beslist bij IQC aan hét juiste adres. Wij zijn een onafhankelijk en dienstverlenend adviesbureau die ook voor opleidingsinstituten de examens verzorgd. Alle IQC examens voldoen aan de eisen van ISO 17024 examineringsprocedure en zijn door DNV-GL gecertificeerd. Het grote voordeel hiervan is dat alle kandidaten die slagen een vakbekwaamheidscertificaat ontvangen die aan Internationale Normen voldoet en een wereldwijde erkenning heeft. De keuze om alleen nog maar voor het DNV-GL persoonscertificaat te gaan wordt door steeds meer bedrijven in Nederland en daarbuiten gemaakt. En niet alleen de hoge kwaliteit van het certificaat is de reden maar ook aantoonbaarheid van vakbekwaamheid die uniform is. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

De steigerinspecteurs en consultants van adviesbureau IQC hebben ruime ervaring 

IQC is als adviesbureau voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte" voor klanten in Oud-Beijerland en omgeving. Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf in de buurt van Oud-Beijerland kunnen betekenen als adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.
  • De prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

Examens van adviesbureau IQC zijn volgens de norm van ISO 17024

Naast adviesbureau zijn wij een examenkantoor in de buurt van Oud-Beijerland. Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons adviesbureau? Neem contact met ons op. U kunt ons vinden in de buurt van Oud-Beijerland.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Oud-Beijerland

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM