Adviesbureau in de buurt van Rotterdam voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Rotterdam

Adviesbureau in Rotterdam die u bijstaat voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van uw processen!

Wilt u de veiligheid op uw werkvloer in Rotterdam verbeteren en bent u daarvoor op zoek naar een Adviesbureau? Een adviesbureau die u bij kan staan om de processen binnen uw bedrijf in Rotterdam te optimaliseren. Dan bent u bij International Quality Consultancy, IQC, aan hét juiste adres! Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau werkzaam in regio Rotterdam, wij richten ons op het verhogen van de veiligheid en bewaken van de kwaliteit binnen de scheepsbouw, bouw, offshore en industrie. Naast dat we een adviesbureau zijn verzorgen wij ook verschillende examens voor opleidingsinstituten in de regio van Rotterdam. De examens die wij afnemen zijn DNV-GL gecertificeerd conform de norm ISO 17024. Zo zijn de examenkandidaten niet alleen verzekerd van de juiste kennis maar ontvangen ze ook een certificaat met wereldwijde erkenning.

Wist u dat steeds meer (internationale) bedrijven kiezen voor het DNV-GL persoonscertificaat? En dat de reden daarvoor heel simpel is? Dit certificaat staat voor hoge kwaliteit en de aantoonbaarheid van vakbekwaamheid! Wilt u net als andere (internationale) bedrijven daarvan verzekerd zijn? Vraag dan vandaag nog advies over het DNV-GL persoonscertificaat bij hét adviesbureau in Rotterdam!

Adviesbureau in Rotterdam - International Quality Consultancy, oftewel IQC

IQC is als adviesbureau in Rotterdam voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte" voor klanten in de regio Rotterdam. Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf in Rotterdam kunnen betekenen als adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.
  • De prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

Naast Adviesbureau zijn wij ook examenkantoor in regio Rotterdam

Naast adviesbureau in Rotterdam zijn wij ook een examenkantoor. Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Bekijk hier alle examens die wij aanbieden als adviesbureau in Rotterdam.

Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons adviesbureau? Neem contact met ons op. U kunt ons vinden in de regio Rotterdam.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Rotterdam

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM