Adviesbureau in de buurt van Spijkenisse voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Spijkenisse

Schakel adviesbureau IQC in om de veiligheid op uw werkvloer in Spijkenisse te verhogen

Bent u op zoek naar een onafhankelijk Adviesbureau in de buurt van Spijkenisse? Een adviesbureau die u helpt om de veiligheid op de werkvloer te verbeteren? Of juist om de processen binnen uw bedrijf in de regio Spijkenisse te optimaliseren? Dan bent u bij  IQC aan hét juiste adres! Wij zijn een dienstverlenend en onafhankelijk adviesbureau dat ook nog de examens verzorgt voor opleidingsinstituten. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf in Spijkenisse kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op, we staan graag voor u klaar met advies!

Examens met wereldwijde erkenning 

Alle examens die IQC afneemt zijn gecertificeerd door DNV-GL en voldoen aan de ISO 17024 examineringprocedure. Dit heeft als voordeel dat alle kandidaten die slagen een vakbekwaamheidscertificaat ontvangen die voldoet aan Internationale Normen en dus wereldwijd erkend wordt. Steeds meer bedrijven in Nederland en daarbuiten kiezen alleen nog maar voor het DNV-GL persoonscertificaat. De reden hiervan is niet alleen de hoge kwaliteit waar het certificaat voor staat, maar ook de uniforme aantoonbaarheid van vakbekwaamheid. Lees hier gerust meer over op onze website.

Adviesbureau International Quality Consultancy staat voor veilig werken op hoogte

IQC is als adviesbureau voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte" voor klanten in Spijkenisse en omgeving. Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf in de buurt van Spijkenisse kunnen betekenen als adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.
  • De prestaties te verbeteren, werknemersvaardigheden te ontwikkelen en risico´s te beperken.

Niet alleen een adviesbureau maar ook een examenkantoor!

Naast adviesbureau zijn wij een examenkantoor in de buurt van Spijkenisse. Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons adviesbureau? Neem contact met ons op. U kunt ons vinden in de buurt van Spijkenisse.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Spijkenisse

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM