Adviesbureau in de buurt van Vlaardingen voor veiligheid op de werkvloer en het optimaliseren van processen?
Vlaardingen

Onafhankelijk adviesbureau staat voor u klaar om uw bedrijfsprocessen in Vlaardingen te optimaliseren

Wilt u de veiligheid op uw werkvloer en de processen binnen uw bedrijf in Vlaardingen verbeteren? Schakel dan vandaag nog de hulp van adviesbureau IQC in! Wij zijn een dienstverlenend en onafhankelijk adviesbureau, daarnaast zijn wij ook een examenkantoor. Alle examens die IQC verzorgt voor de opleidingsinstituten zijn gecertificeerd door DNV-GL en voldoen aan de ISO 17024 examineringprocedure. Het grote voordeel voor de geslaagde kandidaten is dat zij een vakbekwaamheidscertificaat ontvangen die aan alle Internationale normen voldoet en wereldwijk erkend wordt! Steeds meer Nederlandse bedrijven, maar ook daarbuiten kiezen vandaag de dag alleen nog maar voor het DNV-GL persoonscertificaat. Zo kiezen ze niet alleen voor de hoge kwaliteit waar het certificaat voor staat, maar ook voor de uniforme aantoonbare van vakbekwaamheid.Wilt u hier meer over weten? Neem contact met ons op of lees hier gerust meer over op onze website.

Samen met ons adviesbureau een veilige werkplek creëren in Vlaardingen

IQC is als adviesbureau voornamelijk actief binnen de branche "werken op hoogte" voor klanten in Vlaardingen en omgeving. Steigerinspecteurs en consultants van IQC hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast kunnen onze consultants u ondersteunen om een veilige werkplek te creëren. Benieuwd wat wij nog meer voor uw bedrijf in de buurt van Vlaardingen kunnen betekenen als adviesbureau? Hier enkele voorbeelden:

  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten.

Naast adviesbureau zijn wij ook een examenkantoor in de buurt van Vlaardingen

Alle examens die door adviesbureau IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk adviesbureau is, kan iedereen die gecertificeerd wenst te worden, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. De toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld, is waar aan voldaan moet worden. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheidscertificaat. Om uzelf voor te bereiden kunt u doormiddel van zelfstudie en de eindtermen de kennis opdoen. Aanmelden voor een examen? Of meer informatie over ons adviesbureau? Neem contact met ons op. U kunt ons vinden in de buurt van Vlaardingen.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Adviesbureau | Vlaardingen

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM