Examenbureau in de buurt van Spijkenisse voor veilig werken op hoogte
Spijkenisse

Examenbureau IQC in de buurt van Spijkenisse maakt het verschil voor veilig werken op hoogte!

Examenbureau in de buurt van Spijkenisse om certificaten te behalen voor veilig werken op hoogte? IQC is een examenbureau dat de afgelopen jaren een solide, betrouwbare reputatie heeft opgebouwd. Wij laten u met plezier ervaren hoe wij het verschil voor u kunnen maken op het gebied van veiligheid. Bel of mail ons en wij staan voor u klaar! IQC is een zakelijk dienstverlener. Als hét examenbureau van Spijkenisse en omgeving doen wij kwaliteit en kwantiteit controles op het gebied van steigerbouw en isolatie in de bouw en industrie. Daarnaast nemen wij examens af voor diverse vakbekwaamheid profielen conform ISO 17024. Onze dienstverlening is gericht op het verhogen van de veiligheid en het bewaken van de kwaliteit in de:

  • bouw
  • scheepsbouw
  • offshore
  • industrie

Examenbureau IQC combineert expertise met praktijkervaring

IQC is een examenbureau in de buurt van Spijkenisse en heeft deskundige inspecteurs en adviseurs verspreid over Europa. Wij zijn uiteraard als examenbureau goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de bedrijfstak waar u werkzaam bent. Wij combineren onze praktijkervaring en expertise waardoor u verzekerd bent van het beste examenbureau en een gedegen consultant. U kunt rekenen op onze deskundigheid en zeer uitgebreide vakkennis. Een geschikt examenbureau vinden in de buurt van Spijkenisse om u zelf of medewerkers bijvoorbeeld Steigerinspecteur te laten worden? IQC verzorgt onder andere het examen “Steigerinspecteur”. IQC is een zakelijk dienstverlener en verzorgt kwaliteit en kwantiteit controles op het gebied van steigerbouw en isolatie in de bouw en industrie. Daarnaast zijn wij een examenbureau en nemen examens af voor diverse vakbekwaamheid profielen conform ISO 17024.

Naast een examenbureau is IQC ook een onafhankelijk adviesbureau

Een examenbureau voor  steigerbouw nodig in de buurt van Spijkenisse? IQC is een dienstverlenend en onafhankelijk examenbureau die examens verzorgt voor opleidingsinstituten. Alle examens die IQC afneemt zijn gecertificeerd door DNV-GL en voldoen aan de ISO 17024 examineringprocedure. Dit heeft als voordeel dat alle kandidaten die slagen een vakbekwaamheidscertificaat ontvangen  die voldoet aan Internationale Normen en dus wereldwijd erkend wordt. Steeds meer bedrijven in Nederland en daarbuiten kiezen alleen nog maar voor het DNV-GL persoonscertificaat. De reden hiervan is niet alleen de hoge kwaliteit waar het certificaat voor staat, maar ook de uniforme aantoonbaarheid van vakbekwaamheid. Onafhankelijk examenbureau IQC kan voor u en/of uw medewerkers het gehele traject verzorgen, van training tot examen. Laat u informeren door ons middels een telefoontje of mail. Ook kunt u bij ons langskomen in de buurt van Spijkenisse.

Onafhankelijk examenbureau IQC is volledig gericht op veilig werken op hoogte

Is een examenbureau in de buurt van Spijkenisse gericht op veilig werken op hoogte nodig? Werkgevers hebben ten opzichte van hun werknemers en onderaannemers een grote verantwoordelijkheid. Met een DNV-GL persoonscertificaat kunnen zij ervan op aan dat men de kennis en kunde bezit om volgens de laatste stand van de techniek veilig hun vak uit te voeren. Met IQC als onafhankelijk examenbureau kunt u uw opleidingsschema versterken met een onafhankelijk examen met een branche breed draagvlak. Alle examens worden door een examencommissie ontwikkeld aan de hand van eindtermen die zijn samengesteld door de een internationale waarborgcommissie onder toezicht van DNV-GL. Beide commissies bestaan uit gerenommeerde deskundigen en vertegenwoordigers van belanghebbende opdrachtgevers, aannemers, vakbonden, overheid, en brancheorganisaties. Kortom, IQC examenbureau is ondersteunend door uw klanten voor uw klanten.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Examenbureau | Spijkenisse

© 2021 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM