ISO 17024 certificering en veilig werken op hoogte
ISO 17024 certificering

ISO 17024 certificering en veilig werken op hoogte

Examen afleggen om veilig op hoogte te kunnen werken bij een bedrijf met een ISO 17024 certificering? International Quality Consultancy (IQC) is een erkend examenkantoor waar examens af genomen kunnen worden. Bent u een hulpmonteur, voorman, steigerinspecteur of toezichthouder rolsteigers? Wij kunnen hiervoor de benodigde certificaten verstrekken. Uiteraard na het afleggen van het examen. Veilig werken op hoogte staat bij ons centraal. Onze steigerinspecteurs en consultants hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Daarnaast werken wij al sinds 1997 samen met het ISO-17024 gecertificeerde DNV-GL als onafhankelijke examenorganisatie. Wilt u ook de vakbekwaamheid van uw medewerkers verbeteren? Bekijk dan de verschillende vakbewaamheidsexamens die bij ons afgelegd kunnen worden.

ISO 17024 certificering examens voor veilig werken op hoogte

Op onze locatie kunnen verschillende examens afgelegd worden voor het veilig werken op hoogte. Alle examens die door IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024 certificering. Enkele voorbeelden zijn:

Onze examens worden door een instantie ontwikkeld die voldoen aan de eisen op het gebied van ISO 17024 certificering. Zo werken wij met DNV-GL als onafhankelijke examenorganisatie. Daarnaast beschikken wij over steigerbouw inspecteurs, projectmanagers, constructeurs en constructie statici die voor u klaar staan om al uw onzekerheden weg te nemen. Lees hier gerust meer over op onze website. Ook kunt u u aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

ISO 17024 certificering

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM