ISO 17024 certificering en veilig werken op hoogte
Alblasserdam

International Quality Consultancy (IQC) werkt in Alblasserdam en omgeving conform ISO 17024

Deskundig bureau nodig in de buurt van Alblasserdam binnen de branche "werken op hoogte" en die werkt conform ISO 17024? Onze steigerinspecteurs en consultants hebben gemiddeld 15 jaar ervaring met kwaliteit en kwantiteit inspecties van steigers en aluminium rolsteigers. Sinds 1997 werkt IQC samen met het ISO-17024 gecertificeerde DNV-GL als onafhankelijke examenorganisatie. Bij ons in de buurt van Alblasserdam kunt u examen doen voor de vakbekwaamheid certificaten:

Het doel van IQC is om veilig werken op hoogte vanzelfsprekend te maken.

Vakbekwaamheid certificering ISO 17024

Alle examens die door IQC worden aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de examens niet ontwikkelt, maar certificering instantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk examen- en adviesbureau is in de buurt van Alblasserdam, kan iedereen die gecertificeerd wilt worden conform ISO 17024, examen doen voor de profielen die wij aanbieden. Hierbij moet men wel voldoen aan de toelatingseisen die door de Waarborgcommissie zijn opgesteld. Elk examen heeft zijn eigen eindtermen die aangeven welke kennis u moet bezitten, om in aanmerking te komen voor het DNV-GL vakbekwaamheids certificaat volgens de ISO 17024 methode. Om uzelf voor te bereiden kunt u door middel van thuis studeren en de eindtermen de kennis opdoen. U kunt zich ook aanmelden bij de verschillende opleidingsinstituten waarmee IQC samenwerkt. Mocht uw gewenste opleidingsinstituut niet in deze lijst voorkomen, kunt u hen vragen contact op te nemen met IQC of door zelf met ons contact op te nemen.

Advies services conform ISO 17024

Wij als IQC zijn 24/7 bezig met veilig werken op hoogte zoals opgesteld in de ISO norm 17024. Onze consultants begeven zich niet alleen in de buurt van Alblasserdam maar door het hele land en ook daar buiten om u te assisteren met het creëren van een veilige werksituatie op hoogte. Hierbij hebben onze consultants gemiddeld 15 jaar ervaring en werken volgens ISO 17024, dus is er een goede kans dat uw probleem bij ons als eens onder ogen is geweest. Zo zijn wij in het verleden verschillende keren betrokken geweest bij de volgende activiteiten:

  • Safety assessments" voor bedrijven of werkwijzen.
  • Bepalen van competentie niveaus op het gebied van kennis, kunde en gedragsinhoudelijke aspecten bij het werken op hoogte van werknemers.
  • Advisering van verbeteringspunten, vaak noodzakelijk, bij promotie van werknemers om in de nieuwe functie, met betrekking tot veilig werken op hoogte, optimaal te kunnen functioneren.
  • Het opstellen van certificeringstrajecten om uw bedrijf door te laten groeien naar de toekomst.
  • Advisering bij "plan van aanpak" en voortgangscontroles van projecten
  • Advisering tijdens de opbouw en ontwikkelen van middelen met betrekken tot werken op hoogte.
  • Het assisteren bij de ontwikkeling van materiaal testen, zowel op de werkvloer als in het laboratorium

Bij IQC gaan we tot het uiterste. Wij zien het als een persoonlijke uitdaging om uw probleem, en dus ons probleem, op te lossen. Het is onze taak ervoor te zorgen, dat u zich geheel kan storten op uw werkzaamheden. Wij gaan verder waar anderen afhaken!

Certificering conform ISO 17024

Sinds 1997 werkt IQC als examenbureau in de buurt van Alblasserdam samen met het ISO-17024 gecertificeerde DNV-GL als onafhankelijke examenorganisatie. Wij hebben naast onze steigerbouw inspecteurs ook ervaren projectmanagers, constructeurs en constructie statici in dienst die voor u klaar staan om al uw onzekerheden weg te nemen. Onze rapportage, ook volgens de ISO 17024 methode, zijn opgebouwd uit gedetailleerde informatie en foto's. Elke constatering is duidelijk toegelicht en voorzien van uitleg over hoe dit op een eenvoudige wijze verbeterd kan worden. Om de terugkoppeling zo kort mogelijk te houden zal direct na een inspectie op locatie een mondelinge rapportage plaatsvinden. U kunt dan direct aan de slag om de verbeteringspunten uit te voeren. Vervolgens, ontvangt u tijdig de officiële rapportage voor uw verificatie. Alle rapportages worden persoonlijk met u besproken! Voor meer informatie of voor onze tarieven kunt u altijd contact met ons opnemen. email: info@IQC-exams.com. Ook bent u van harte welkom op onze locatie in de buurt van Alblasserdam.

Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

ISO 17024 certificering | Alblasserdam

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM