Steigerinspecteur bij IQC
Steigerinspecteur

Steigerinspecteur examen afleggen bij IQC

Uw vakbekwaamheid als Steigerinspecteur willen aantonen? Zodoende de verantwoordelijkheid te dragen om alle soorten steigers te inspecteren en vrij te geven voor gebruik? Ook dit is volgens wetgeving van de Europese unie vastgelegd. In deze wet staat: een arbeidsmiddel (waaronder steigers) waarvan de veiligheid afhangt van de wijze van installatie, na de installatie en voordat het voor de eerste maal in gebruik genomen wordt gekeurd moet worden door een deskundig persoon, t.w. een steigerinspecteur. Wanneer u bij IQC het examen “Steigerinspecteur” met voldoende resultaat heeft afgerond, krijgt u een DNV persoonscertificaat. Hiermee kunt u uw vakbekwaamheid als Steigerinspecteur aantonen. Met dit certificaat heeft u bewezen de kennis en kunde te bezitten om alle steigers te inspecteren en vrij te geven voor gebruik.

Steigerinspecteur en IQC

Een geschikt instituut vinden om u zelf of medewerkers Steigerinspecteur te laten worden? IQC verzorgt onder andere het examen “Steigerinspecteur”. IQC is een zakelijk dienstverlener en verzorgen kwaliteit en kwantiteit controles op het gebied van steigerbouw en isolatie in de bouw en industrie. Daarnaast nemen wij examens af voor diverse vakbekwaamheid profielen conform ISO 17024, zo ook vakbekwaamheid Steigerinspecteur. Onze dienstverlening is gericht op het verhogen van de veiligheid en het bewaken van de kwaliteit in de bouw en scheepsbouw, offshore, en industrie. Het examen Steigerinspecteur dat door IQC wordt aangeboden zijn standaard volgens de ISO 17024. Dit betekent dat IQC zelf de het examen Steigerinspecteur niet ontwikkelt, maar een certificeringsinstantie zoals DNV-GL. Omdat IQC een onafhankelijk examenbureau is, kan iedereen die een DNV certificatie Steigerinspecteur wenst, examen doen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

International Quality Consultancy B.V. logo
International Quality Consultancy B.V.

Stel uw vraag

Steigerinspecteur

© 2022 International Quality Consultancy B.V. | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Klachtenregeling | Privacyverklaring (NL)

Sitemap | Site-Index | Designpro.nl | Z-IM